info@hostmedio.com +387 61 831 938


Logotip jedne kompanije predstavlja njen identitet i ono čime se ona bavi. Vaš logotip je važan dio promocije i marketinga vašeg poslovanja i često je prva stvar koja privlači pažnju potencijalnog kupca.


Prilagođeni dizajn logotipa podržava sve vaše marketinške i promotivne materijale - i vašu web stranicu - kako bi privukli pažnju i potakli interes za ono što radite ili nudite.


Mi u Hostmedio d.o.o. znamo kolika je važnost izrade atraktivnog i jedinstvenog logotipa po kojem ćete biti prepoznatljivi.


Svjesni smo da logotipi služe u dvije svrhe: promovisati naziv vaše kompanije i stvoriti vizuelnu sliku koja predstavlja vaše usluge, vaše poslovanje ili vašu misiju.


Kako se odvija proces izrade logotipa?


Sve započinje s vama. Šta vam se sviđa? Šta vam se ne sviđa? Postavljat ćemo puno pitanja o bojama, fontovima, grafikama i mnogim drugim stvarima kako bismo odredili vaš stil i potrebe.


Nakon toga ćemo Vam poslati nekoliko prijedloga gdje ćete vidjeti kako bi vaš logotip mogao izgledati, a vi odlučujete da li je potrebno da se nešto mijenjaju.


Konačno, kada se odlučite za finalnu verziju logotipa, mi ćemo vam poslati vaš logotip koji zatim možete koristiti na vašoj web stranici, vizit kartici, materijalima za printanje i drugim materijalima koji će vas predstavljati klijentima i drugim ljudima.