info@hostmedio.com +387 61 831 938

Google je najveći i najpoznatiji pretraživač na internetu i vjerovatno je vrlo mali broj onih koji ga ne koriste svaki dan u razne svrhe.

Ljudi širom svijeta koriste Google kako bi pronašli ono što ih zanima, a upravo zbog toga on pruža i velike mogućnosti i za one koji žele biti u vrhu pretrage ovog pretraživača i na taj način da privuku ciljanu publiku na svoju web stranicu.

Jedan od servisa je Google Analytics koji je najkorišteniji servis za analitiku web stranica na internetu, a putem kojeg možete saznati mnoge korisne informacije o posjetiocima Vaše web stranice.

Putem Google Analyticsa možete saznati tačnu posjećenost Vaše web stranice, iz koje države dolazi najviše posjetitelja, iz kojeg grada, koji operativni sistem koriste, koji web pretraživač i mnoge druge korisne informacije.


Google Ads je još jedan od servisa Googlea, a predstavlja način plaćenog oglašavanja gdje se Vaš oglas pojavljuje samo kada korisnik pretražuje određenu riječ za koju ste se i vi odlučili oglašavati.


Kroz Google Ads servis možete dobiti jasne i precizne rezultate o Vašoj kampanji, precizno ciljati publiku i u svakom trenutku kontrolisati troškove oglašavanja.


Postoji još niz drugih servisa koje Google nudi, a putem kojih Vam naš profesionalni tim može pomoći da postignete još bolje poslovne rezultate.