info@hostmedio.com +387 61 831 938

Google je najveći i najpoznatiji pretraživač na internetu i vjerovatno je vrlo mali broj onih koji ga ne koriste svaki dan u razne svrhe.

Ljudi širom svijeta koriste Google kako bi pronašli ono što ih zanima, a upravo zbog toga on pruža i velike mogućnosti i za one koji žele biti u vrhu pretrage ovog pretraživača i na taj način da privuku ciljanu publiku na svoju web stranicu.

Jedan od servisa je Google Analytics koji je najkorišteniji servis za analitiku web stranica na internetu, a putem kojeg možete saznati mnoge korisne informacije o posjetiocima vaše web stranice.

Putem Google Analyticsa možete saznati tačnu posjećenost vaše web stranice, iz koje države dolazi najviše posjetitelja, iz kojeg grada, koji operativni sistem koriste, koji web pretraživač i mnoge druge korisne informacije.

Tu je i Google Ads koji vam omogućava da se oglašavate i da lakše dođete do ciljane publike. Postoji i niz drugih Google servisa putem kojih Vam naš stručni tim može pomoći da postignete još bolje poslovne rezultate.