info@hostmedio.com +387 61 831 938


Pod održavanjem web stranice podrazumijeva se promjena dijela ili kompletnog sadržaja, promjena teksta, fotografija, ažuriranje potrebnih dodataka, ali i backup, zaštita od virusa, zaštita od hakerskih napada i sl.

Jako je bitno da vaša web stranica u svakom trenutku bude dostupna posjetiocima, ali i da sadržaj na njoj bude ažuriran, jer od prvog utiska koji oni steknu u mnogome zavisi i da li će posjećivati vašu stranicu, odnosno da li će nešto kupiti ukoliko se radi o web shop stranici.


U održavanje stranice također spadaju i SEO optimizacije novog sadržaja i kontrole brzine vaše stranice, a jako bitno je i da nema grešaka, da ispravno radi i da konstantno ima novi sadržaj, jer ćete tako imati i zadovoljne posjetioce.


S obzirom na sve navedeno, nije svejedno da li ćete sami održavati svoju web stranicu ili ćete taj posao povjeriti nekom ko tačno zna šta radi.


Puno bolja opcija za vas je da taj posao prepustite našem stručnom timu koji ima dovoljno iskustva i koji će se pobrinuti da vaša stranica uvijek izgleda i radi savršeno.