info@hostmedio.com +387 61 831 938

Instagram posljednjih godina bilježi enorman porast korisnika i trenutno je najbrže rastuća društvena mreža, pa je jasno da Vam nudi ogromne mogućnosti u pogledu promocije Vas, Vašeg brenda ili Vaše kompanije i onoga čime se ona bavi.


Nedavno je Instagram premašio brojku od milijardu korisnika, a u velikoj mjeri ga čini mlađa populacija koja pokazuje veću namjeru za kupovinu nekog proizvoda u odnosu na ostale društvene mreže.

Instagram je potpuno baziran na fotografijama, a prema statistikama to je i odličan način za dobijanje pozornosti korisnika i promociju vizuelnog sadržaja.


Ova društvena mreža dakle nudi velike mogućnosti kada je u pitanju marketing, a naš tim će Vam izradom kampanje za oglašavanje obezbijediti da to i iskoristite i unaprijedite svoje poslovanje.

Kreirat ćemo Vam kampanju za oglašavanje koja će povećati broj posjeta na Vašoj web stranici, ali i broj prodaja Vaših proizvoda. Pored toga ćemo u kontinuitetu povećavati listu Vaših pratitelja i potencijalnih kupaca na Vašem Instagram profilu.