info@hostmedio.com +387 61 831 938


Ukoliko želite biti ispred konkurencije u svom poslu, naš tim iskusnih stručnjaka Vam u tome može pomoći izradom jedinstvene i prepoznatljive web stranice koja će Vam dovesti nove klijente .


Kreirat ćemo Vam web stranicu koja će biti tačno po vašoj mjeri i prema vašim zahtjevima. Vaša stranica će biti profesionalno urađena i prilagođena ostalim uređajima (mobilni uređaji, tableti, itd.).


Naš tim se pri radu vodi najnovijim tehnikama, trendovima i alatima, te možete računati da ćete dobiti web stranicu atraktivnog izgleda uz prihvatljivu cijenu.


U konsultaciji s vama dat ćemo Vam određene savjete te od vas preuzeti sve potrebne informacije kako bi vašu web stranicu učinili prepoznatljivom na tržištu.


Zatim krećemo sa radom i nakon određenog vremena Vam šaljemo prijedlog kako bi vaša stranica trebala izgledati i u dogovoru s vama vršimo određene izmjene ukoliko je to potrebno, a nakon toga puštamo vašu stranicu u rad.


Pri izradi web stranica koristimo popularne CMS-ove (Wordpress, Joomla), a također vršimo i određene izmjene vizuelnog izgleda i dinamičkog dijela stranice koristeći HTML, CSS, PHP, JavaScript.


U svakom trenutku možete pogledati neke od naših projekata.