info@hostmedio.com +387 61 831 938


Optimizacija web stranica za tražilice (SEO) je proces uređivanja i kreiranja sadržaja, ali i koda na vašoj web stranici tako da se ona nalazi na jednoj od stranica pretraživača poput Googlea, Binga i Yahooa.


Tri su osnovne komponente za SEO:


-Kod i struktura web stranice - Vaša web stranica mora biti kodirana kako bi je pretraživači mogli pronaći i pretraživati. Vaša web stranica također mora biti brza, sigurna i mobilna.


-Sadržaj na stranici - Potrebna vam je web stranica jedinstvenog, izvanrednog i optimiziranog sadržaja.


-Faktori i pregledi van stranice- Morate zaraditi povratne veze s drugih relevantnih i autoritativnih web stranica koje upućuju na vašu web stranicu i generisati recenzije s pet zvjezdica na Google My Business i drugim mjestima na webu.


Vaša stranica vam neće biti od velike koristi ukoliko ne ispunite ove tri komponente jer nećete imati dovoljan broj posjetitelja na njoj.

U vrijeme kada je sve veći broj web stranica na internetu, jasno je koliko je bitno da vam optimizaciju za tražilice (SEO) uradi stručan tim poput onog kojeg imamo mi u Hostmedio d.o.o. kako biste bili u vrhu pretrage na pretraživačima (Google, Yahoo, Bing) i tako bili ispred konkurencije.